Náš preferovaný vzor tlačenia z H&M Spring Edit 2022

H&M

Dosiahli sme bod k nášmu jarnému šatníku, kde je čas priniesť nejaké nové kúsky. Súčasná zbierka z H&M Spring Edit 2022 robí práve to. Aj keď názov vás môže prinútiť uveriť útržku tlače, ktorý môžete využiť iba raz, verte znova. Len s touto položkou sa vaša denná uniforma môže skutočne posunúť na ďalšiu úroveň.

Ak ste online v blízkosti obchodu H&M, premýšľajte o tom, že máte šťastie. Mimochodom, chceli sme vyskúšať nejaké kúsky z jarnej zbierky H&M, keď presne videli, ako extravagantné vyzerali, tak sme to urobili.

Šaty

Tento módny objav nižšie uprednostnil naši redaktori. Sú nositeľné aj jednoduché na štýl veľkým spôsobom, pre váš šatník je veľa priestoru. Ako módni redaktori sme roky nakupovali profesionálne. Výsledkom je, že naše oči sú vycvičené dostatočné na to, aby sme pochopili všetko najlepšie, ako aj výstupy, aby mohli vyhľadávať najchladnejšie kúsky offline alebo online. Nie je to vždy jednoduché, ako často môže byť veľmi časovo náročné. Takže keď sme objavili dve časti na webe H&M, ktoré by mohli predvídať, ktoré sekcie by sme ako na jar.

Ďalšia vec, ktorú si skutočne všimneme, je všetko o tlači. Toto je najlepšia metóda na to, aby sme tam uviedli hej na jar. Nasledovala množstvo šatníkových svoriek, z ktorých každá mala pocit, že sme sa zameriavali. Verili sme, že zvyšok nášho jarného šatníka bude pochádzať z týchto trendov výtlačkov, takže prejdite nadol a objavte aj svoje.

Jacquard-Weave Tee Tritle Dress

Sukňa

Collared Jersey Dress

Krátka sukňa

Vzorované šaty

Dlhá sukňa

Pozri tiež

Obchod a štýl, jarná móda
Presne ako upraviť bezstarostný odev pre jarný vzor 2022

Kabelka

Šaty

Vesta

Rovné džínsy s nízkym nákladom

You Might Also Like

Leave a Reply